Om jou de beste culinaire beleving te bieden, serveren wij vanaf 1 oktober op vrijdag (middag & avond), zaterdag (avond) en zondag (middag) enkel ons 4 of 5-gangenmenu
Hamachi
Oesterflan, zeekraal, champagne
CoQUILLES*
Aardpeer, zwarte pens , truffelsaus
Griet**
Zeeuwse mossel, prei,verjus
Chefs Dish***
Irish more, beurre blanc, kaviaar
Fazant brabançonne
Witloof, veenbes, amandelkroket
PEER
Amandel, Sao Thomé
Kaas als extra gerecht + € 15
Kaas i.p.v. dessert + € 8
3 gangen / €65
4 gangen* / €79
5 gangen** / €95 
4 gangen* / €79
5 gangen** / €95
CHEFS dish ***/€25
Aangepaste wijnen
RESERVEREN
Reserveren kan online via onze website via TableFever of telefonisch van vrijdag tot en met dinsdag
telkens van 10 tot 12 uur en van 16 tot 18 uur.
Reservatie via mail of Social media zijn niet mogelijk.
Allergieën
We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-,schelp- en notenallergie.
Gelieve steeds door te geven bij reservatie!
