Om jou de beste culinaire beleving te bieden, serveren wij vanaf 1 oktober op vrijdag (middag & avond), zaterdag (avond) en zondag (middag) enkel ons 4 of 5-gangenmenu

Hamachi

Oesterflan, zeekraal, champagne

CoQUILLES*

Aardpeer, zwarte pens , truffelsaus

Griet**

Zeeuwse mossel, prei,verjus

Chefs Dish***

Irish more, beurre blanc, kaviaar

Fazant brabançonne

Witloof, veenbes, amandelkroket

PEER

Amandel, Sao Thomé

Kaas als extra gerecht + € 15
Kaas i.p.v. dessert + € 8
3 gangen / €65

4 gangen* / €79

5 gangen** / €95

CHEFS dish ***/€25

Aangepaste wijnen

RESERVEREN

Reserveren kan online via onze website via TableFever of telefonisch van vrijdag tot en met dinsdag

telkens van 10 tot 12 uur en van 16 tot 18 uur.

Reservatie via mail of Social media zijn niet mogelijk.

Allergieën

We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.

Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-,schelp- en notenallergie.

Gelieve steeds door te geven bij reservatie!