VOORGERECHTEN

steak tartaar met TRuffel

Krokante kalfshersenen, croutons€22

Sot-l’y-laise en petits -gris

Daslook, epoisses, groene kruiden €24

gebakken coquilles ‘dieppe’

Zwarte pens, lardo, truffel jus €26

Langoustines

Buikspek, spitskool, vadouvan €28

Garnaalkroket

Handgepeld (2 stuks)€26

HOOFDGERECHTEN

Fazant’ fine champagne'(2pers)

Gekarameliseerd witloof, bospaddenstoelen, €35 p.p.

filet van hertenkalf

Groene kool, appel, veenbes, poivradesaus €38

hazenrug ‘harlekijn’

appel, veenbes, aardappelkroketten €42

AAA holstein

fijne frietjes, sucrine, groene peper of bearnaise €38

kabeljauw

Prei, zeekraal , puree Robuchon, saus royal€36

tarbot op de graat

bospaddenstoelen, lardo, puree , saus vin jaune €60

Nagerechten

chocolade tartelette

Gezouten karamel, mascarpone €12

Dame blanche

Licht opgeklopte room €12

café glacé

Granité van koffie, hazelnoot, karamel €12

créme brûlée

€10

crêpe normande

Vanille ijs, calvados €16

In het weekend serveren we enkel een combinatie van voor-en hoofdgerecht.

Voedselallergie

We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.

Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-,schelp- en notenallergie.

Gelieve steeds door te geven bij reservatie!