Op vrijdag, zaterdag en zondag kan je genieten van ons menu.
VOORGERECHTEN
HAmachi
Oesterflan, relish, dashi €26
Coquilles
Aardpeer, zwarte pens, truffelsaus €26
Garnaalkroket
klassiek €26
Ganzenlever
Gebakken met appels en calvados €29
Ravioli van kalfswang
heldere consommé, dragon, Trompette de la mort€24
HOOFDGERECHTEN
Kabeljauw
Prei, Zeeuwse mossel, puree RBC €36
Tarbot op de graat gebakken
Wilde paddenstoelen ,lardo, vin jaune €47
Kalfszwezerik
krokant gebakken, dijonaise €45
Fazant brabançonne (2 pers)
Witloof, amandelkroket, fine champagnesaus €36p.p
Klassiekers
Kalfstong in madeirasaus
Marigold ei, kalfshersenen, aardappelkroketten€36
Vol-au-vent
Kalfszwezerik, puree/fijne frietjes €36
Bavette à la bordelaise
Merg, sjalot, kropsla, frietjes €38
Nagerechten
Dame blanche
Warme chocolade, Chantilly room €16
PEER
Amandel, Sao Thomé €14
crêpe normande
Geflambeerd met calvados, vanille bourbon €18
crêpe suzette
Sinaasappel, grand marnier, vanille bourbon €16
Sabayon
Vanille bourbon, gezouten Karamel, Marsala 2013 €14
Kazen geselecteerd door Korbo €16
In het weekend serveren we enkel een combinatie van voor-en hoofdgerecht.
Voedselallergie
We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-,schelp- en notenallergie.
Gelieve steeds door te geven bij reservatie!
