VOORGERECHTEN

Lagoustine met open ravioli

Parijse champignons, bisque, kalfswang en dragon

Noordzeekrab met tomaten uit eigen serre

Bouillon van tomaat, courgette, citrusafrikaan

Snoekbaars

tomaten compote, mosselflan, wulken, sausje van verjus

Tomaten compote, venkel, Zeeuwse mosselen, sausje van verjus

HOOFDGERECHTEN

Kabeljauw met saus Royal

Lamsoor, Zeeuwse mossel, puree RBC

ZEEBAARS met sauce vierge

Taggiasche olijf, Gnocchi sardi, geconfijte citroen

Entrecote à la bordelaise

Toast met merg, gevulde sjalot, pommes Anna

Entrecote oedslach’Dierendonck’
Handgesneden frietjes, frisse kropsla, groene peper of bearnaise


Jonge franse duif uit de Anjou

Pommes fondant, bitterbal van de boutjes, girolles en amandel

Nagerechten

Dame blanche

Licht opgeklopte room

Perzik

flan van witte chocolade, lavendel, vlierbloesem

créme brûlée

Coupe rood fruit

Vanille-framboos ijs, gebakken meringue

In het weekend serveren we enkel een combinatie van voor-en hoofdgerecht.

Voedselallergie

We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.

Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-,schelp- en notenallergie.

Gelieve steeds door te geven bij reservatie!