Ons à-la-cartemenu is enkel beschikbaar op maandag en dinsdag.
Op vrijdag, zaterdag en zondag kan je genieten van ons menu.

VOORGERECHTEN

HAmachi

Oesterflan, relish, dashi €26

Coquilles

Aardpeer, zwarte pens, truffelsaus €26

Garnaalkroket

klassiek €26

Ganzenlever

Gebakken met appels en calvados €29

HOOFDGERECHTEN

Kabeljauw

Prei, Zeeuwse mossel, puree RBC €36

Tarbot op de graat gebakken

Wilde paddenstoelen ,lardo, vin jaune €47

Fazant brabançonne (2 pers)

Witloof, amandelkroket, fine champagnesaus €36p.p

Klassiekers

Nagerechten

Dame blanche

Warme chocolade, Chantilly room €16

PEER

Amandel, Sao Thomé €14

crêpe normande

Geflambeerd met calvados, vanille bourbon €18

crêpe suzette

Sinaasappel, grand marnier, vanille bourbon €16

Kazen geselecteerd door Korbo €16

In het weekend serveren we enkel een combinatie van voor-en hoofdgerecht.

Voedselallergie

We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.

Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-,schelp- en notenallergie.

Gelieve steeds door te geven bij reservatie!