VOORGERECHTEN
Lagoustine met open ravioli
Parijse champignons, bisque, kalfswang en dragon
Noordzeekrab met tomaten uit eigen serre
Bouillon van tomaat, courgette, citrusafrikaan
Snoekbaars
tomaten compote, mosselflan, wulken, sausje van verjus
Tomaten compote, venkel, Zeeuwse mosselen, sausje van verjus
HOOFDGERECHTEN
Kabeljauw met saus Royal
Lamsoor, Zeeuwse mossel, puree RBC
ZEEBAARS met sauce vierge
Taggiasche olijf, Gnocchi sardi, geconfijte citroen
Entrecote à la bordelaise
Toast met merg, gevulde sjalot, pommes Anna
Entrecote oedslach’Dierendonck’
Handgesneden frietjes, frisse kropsla, groene peper of bearnaise
Jonge franse duif uit de Anjou
Pommes fondant, bitterbal van de boutjes, girolles en amandel
Nagerechten
Dame blanche
Licht opgeklopte room
Perzik
flan van witte chocolade, lavendel, vlierbloesem
créme brûlée
Coupe rood fruit
Vanille-framboos ijs, gebakken meringue
In het weekend serveren we enkel een combinatie van voor-en hoofdgerecht.
Voedselallergie
We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-,schelp- en notenallergie.
Gelieve steeds door te geven bij reservatie!