VOORGERECHTEN
steak tartaar met TRuffel
Krokante kalfshersenen, croutons€22
Sot-l’y-laise en petits -gris
Daslook, epoisses, groene kruiden €24
gebakken coquilles ‘dieppe’
Zwarte pens, lardo, truffel jus €26
Langoustines
Buikspek, spitskool, vadouvan €28
Garnaalkroket
Handgepeld (2 stuks)€26
HOOFDGERECHTEN
Fazant’ fine champagne'(2pers)
Gekarameliseerd witloof, bospaddenstoelen, €35 p.p.
filet van hertenkalf
Groene kool, appel, veenbes, poivradesaus €38
hazenrug ‘harlekijn’
appel, veenbes, aardappelkroketten €42
AAA holstein
fijne frietjes, sucrine, groene peper of bearnaise €38
kabeljauw
Prei, zeekraal , puree Robuchon, saus royal€36
tarbot op de graat
bospaddenstoelen, lardo, puree , saus vin jaune €60
Nagerechten
chocolade tartelette
Gezouten karamel, mascarpone €12
Dame blanche
Licht opgeklopte room €12
café glacé
Granité van koffie, hazelnoot, karamel €12
créme brûlée
€10
crêpe normande
Vanille ijs, calvados €16
In het weekend serveren we enkel een combinatie van voor-en hoofdgerecht.
Voedselallergie
We kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.
Wij houden enkel rekening met zwangere dames, schaal-,schelp- en notenallergie.
Gelieve steeds door te geven bij reservatie!